Aktuelt, Barn, unge og utdanning, Kultur, idrett og fritid

NRK Sommertoget på Os 15. juli: Osingers beste togminner

nrk_sommertoget_osingers_beste_togminner

Som en oppvarming til NRK Sommertogets ankomst til Os den 15. juli, har 8. klasse ved Os skole filmet folk i nærmiljøet – eldre og yngre – om deres beste minner og historier fra toget.

Elevene har laget filmene selv, og folk har delt sine historier på rauseste vis, både artige historier samt gode og mindre gode opplevelser fra toget.

Ordfører Runa Finborud besøkte skolen under arbeidet og fikk se hvordan elevene har jobbet med prosjektet. Hun ble imponert av det hun fikk se.
– Elevene har gjort en kjempejobb, og jeg er glad for at både elever og lærere tok utfordringen på strak arm! NRK vil jo filme på Os ved ankomst med Sommertoget, og her dokumenterer vi også opplevelser fra toget med bruk av filmmediet. Ungdommene er vant til denne type medier, så det er viktig at kommunen når ut til denne målgruppa på en god måte, mener Finborud.

nrk_sommertoget_os_kommune8_klasse_os_kommune

Se filmene her:

Møt opp på Os stasjon den 15. juli når NRK Sommertoget kommer! Det blir konsert og salg av mat og drikke samt ulike aktiviteter både før og etter ankomst kl 13.12.