100% fast stilling som barne- og ungdomsarbeider - Os kommune

Os skole søker etter en barne- og ungdomsarbeider i 100 % fast stilling, med tiltredelse 1. august 2017.

Arbeidsoppgaver
* Barne- og ungdomsarbeideren skal jobbe med grupper og enkeltelever med ulik bakgrunn og forutsetninger i skolehverdagen.
* Barne- og ungdomsarbeideren jobber i nær samhandling med barn, ungdom, foresatte og kollegaer.
* Barne- og ungdomsarbeideren skal fungere som leder av SFO og Sommerklubb. Sommerklubben er et SFO-tilbud som har åpent 2 uker etter skoleslutt

Krav til kompetanse
* Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider
* Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
* Har førerkort klasse B

Personlige egenskaper
Vi søker en barne- og ungdomsarbeider som:
* er en tydelig og positiv voksen
* er en iniativtaker
* har gode relasjons-, samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
* gjerne ledererfaring fra stilling rettet inn mot barn og ungdom
* ønskelig med tidligere jobberfaring fra skole og SFO

Det er ønskelig at den som ansettes er strukturert, kan planlegge og lede aktivitetstilbud både på SFO og Sommerklubb.

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet i stillingen.
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Attester og vitnemål tas med til et evt. intervju.

Annet
Vi søker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Krav om politiattest ikke eldre enn 3 måneder må fremlegges før oppstart i stillingen

* Varierende arbeidsoppgaver
* Spennende skoleutviklingsarbeid
* Muligheter for faglig utvikling og egenutvikling
* Trivelig og godt arbeidsmiljø
* Kommunale tilsettingsvilkår og lønn etter hovedtariffavtalen
* Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søknad sendes
Søknaden sendes via elektronisk søknadsskjema på kommunens hjemmeside innen fristen. Dersom du har behov for hjelp med registrering av søknad kontakt servicekontoret i kommunen.

Søknadsfrist 14.04.2017. Utlyst dato 30.03.2017. Vårref 113

Kontaktperson
Britt Sødal Svendsen, virksomhetsleder Os skole, tlf: 62470401, mobil: 95266518, britt.s.svendsen@os.kommune.no

→ Søk stillingen her