nrk_sommertoget_til_os_kommune

Vi ønsker NRK Sommertoget hjertelig velkommen til Os lørdag 15. juli!

Det blir folkefest på Os stasjon og arrangementet byr blant annet på konsert med Gro Kjelleberg Solli og Os skolemusikk og drill, norgesmester Kristoffer Langøien Skjelvik kommer og det blir skiskytterkonkurranse.

Gro_kjelleberg_solliøystein_sandbukt

Gro Kjelleberg Solli og og Øystein Sandbukt holder konsert før togets ankomst.

Langs jernbanen ved stasjonen blir det noen spennende og artige innslag. I tillegg blir det salg av grillmat og annet godt. For alle barn og unge under 16 år har vi også blomsterkranskonkurranse, der vi kårer den fineste kransen. Vinneren vinner kinobilletter for 2, og kanskje kommer kransen din på TV!

kristoffer_langøien_skjelvik

Norgesmester Kristoffer Langøien Skjelvik kommer og er vertsskap på perrongen sammen med ordfører Runa Finborud

Vi håper så mange som mulig vil lage liv og røre på stasjonen denne dagen. Ta med flagg og hele familien. Vi vil vise Os fra sin beste side! Det vil bli historier og fokus på bygda vår på direktesendt TV.

Fullt program for hele regionen

SOMMERTOGET KJØRER INN TIL OS

Program:

13:00: Toget kjører i 30 km i timen og filmer minutt for minutt underveis. Ta med deg flagg og ønsk toget velkommen!

13:12 – 13:37: Toget stopper på Os stasjon. Her blir det underholdning og flere innslag. Ordfører Runa Finborud og Kristoffer Langøien Skjelvik er vertskap på perrongen. Skiskytterstaffett og intervjuer. Musikk og folkefest.

13:37 – 14:00 Kåring av fineste blomsterkranser. Musikk og fortsatt muligheter for å kjøpe mat og drikke.

BLOMSTERKRANS-KONKURRANSE FOR ALLE BARN OG UNGE UNDER 16 ÅR

Blomsterkrans-konkurranse i Os når NRK Sommertoget kommer!

Når #nrksommertoget kommer til Os den 15. juli kårer vi den fineste blomsterkransen! Alle barn og unge under 16 år i Os kan være med, og det blir premier! Her forteller ordfører Runa hvordan du kan delta og hva som ellers skjer på Os stasjon. Sett på lyden og hør mer om arrangementet. #nrksommer #2550os #nsb #destinasjonroros #destinasjonrøros #opplevhedmark #sommertoget #blomsterkrans #sommer

Posted by Os kommune on 28. juni 2017

Vinneren får 2 kinobilletter og er du heldig kan det hende kransen kommer med på TV.

→ Les mer om NRK Sommertogets ferd gjennom Norge her

Arnfinn og Runa snakker om togminner, og håper alle osinger blir med på stasjonen på lørdag: