Aktuelt, Helse og omsorg

Temakafé for kreftpasienter og pårørende

Velkommen til ny møteplass i Fjellregionen. Temakafeen er et sosialt treff for kreftrammede, pårørende og  etterlatte.

Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til ulike kulturelle innslag.

TID: Torsdag 16. februar kl 1830–2030.
STED: Frivilligsentralen i Ålen.

PROGRAM:

• Velkommen v/leder Frivilligsentralen i Holtålen kommune Laila Kokkvoll
  • Kulturelt innslag
  • Tema: Når livet svinger av… v/gestaltterapeut Sigvor Ljone
  • Åresalg

Kafeen drives av frivillige med­arbeidere fra frivillighetssentralene på Os, Røros og Holtålen i samarbeid med Kreftforeningen og kreftkoordinator for Os, Røros og Holtålen. Kom innom for en kaffe, en matbit og en hyggelig samtale med noen som er eller har vært gjennom noe av det samme som deg.

Gratis tilbud uten påmelding
Det er ingen påmelding, det er bare å stikke innom. Alle Kreftforeningens tilbud er gratis. Tilbudet arrangeres månedlig, og avholdes på Røros, Ålen og Os. Neste Temakafé arrangeres 30. mars på LHL Røros.

Se også kreftforeningen.no/tilbud

VELKOMMEN!