UKM Os kommune - 2017

Os samfunnshus var i går kveld fullsatt av publikum og aktører i årets UKM. Det var rekordpåmelding med over 100 deltagere og stappfull sal.

De unge artistene bød på sang, musikk, dans, drill, soloinnslag, korpsmusikk, duetter og musikk&film. Veltalende og humoristiske konferansierer bandt det sammen på en fin måte, og dyktige arrangører på 8. trinn sørga for en strøken kveld. Lyd, lys, logistikk, sceneskift og nydelig servering i pausen gjorde dette til en helstøpt forestilling.

Et fagpanel på fire plukka ut følgende ungdommer som skal representere Os kommune på Fylkesmønstringa i Kongsvinger i april:

Kunst:
Oda Westum med «Tussi» og «Wirma» (foto)
Daniel Galåen med «Skjærgård» (akrylmaleri)
Elisabet J Larsen med «Enhjørningen» (akrylmaleri)

Scene:
Runa Myre Johaug med «Theme from Schindler´s List» (piano og film)
Eline Grue, Noëmi Hammenga, Jenny Dalbakk, David Heidtmann, Torleif Dalbakk Myre og Johannes Ryen med «Cold Water» (band)

Film:
Mikkel Bakken med «En eller flere formiddager på Kvilvangen» (timelapse)

Konferansierer:
Mia Svendsen Berg og Louise Stenseth

Arrangører:
Noen ungdommer fra den dyktige arrangør-staben blir også plukka ut til å reise til fylkesmønstringa.

I tillegg ble Simon Ryen Dirfeldt og Jørund Solli Os med «Pie Jesu» tatt ut utenfor kvote til sammensatt nummer på Fylkesmønstringa.
Gratulerer alle sammen, og takk til alle ungdommer, lærere og Os kulturskole for et flott UKM 2017.