Blog

Internasjonalt råd i Os kommune inviterer til en kveld utenom det vanlige i Os samfunnshus fredag kveld.

Fra kl 18.00 i Fensal: Servering av nydelige, heimelaga retter med spennende smaker fra forskjellige land – laget av noen av våre nye innbyggere.
Kl 19.30 Konsert med Hulbækmo & Jacobsen familieorkester.

Hulbækmo & Jacobsen familieorkester

I Hulbækmo & Jacobsen familieorkester (Tone, Hans og Alf Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen) møtes familien på en spennende musikalsk arena. Sammen har de en levende musikalsk tradisjon i tre ledd, og henter inspirasjon fra bl.a. folkemusikk fra ulike kulturer, mennesker og reiser. Med bidrag fra jazz, impro, blues, folkemusikk, middelaldermusikk og egenkomponert musikk, skaper de et musikalsk heksebrygg der en kan kjenne igjen elementer fra ulike genre, men i en helt egen tapning.

Inngang – inkludert mat: Voksne kr 100,-/barn kr 50,-/ familie kr 300,-. Billettsalg i døra – men meld deg på på Facebook eller på liste på servicekontoret – så vet vi ca hvor mye mat vi skal lage.

Internasjonalt råd startet opp arbeidet i høst, og et av målene er å skape møteplasser på tvers av ulike kulturer, nasjonaliteter, språk og aldre. Vi håper mange tar turen til Os samfunnshus fredag kveld. Velkommen!

 

X