Verdensarvrådet for Røros bergstad og Circumferensen har lagt ut Forvaltningsplan for Røros bergstad og Circumferensen 2019-2023 på høring.

Forvaltningsplanen gir en bred oversikt over de forskjellige områdene og ver
Spørsmål angående forvaltningsplanen kan rettes til verdensarvkoordinator Torfinn Rode
(tlf 97 71 36 76) eller kultur- og biblioteksjef i Os kommune, Anne Kristin Rødal (tlf 97 65 32 19).

Fristen for å komme med innspill til høring er utsatt til 1. april 2020. Høringsinnspill sendes til postmottak@os.kommune.no

Her kan du lese forvaltningsplanen

Etter høringsperioden vil høringsuttalelsene bli behandlet i verdensarvrådet og det endelige plandokumentet oversendt Klima- og miljødepartementet og UNESCOS verdensarvsenter i Paris. Det vil også bli utarbeidet en kortversjon av planen som distribueres til innbyggerne i Circumferensen.

» Forvaltningsplan 2019