Inspirasjonskveld om salgsprosesser tynset

Salg er først og fremst kommunikasjon, men det er også en prosess. Torsdag 11. april gir Cathrine Fodstad, forretningsutvikler i Klosser Innovasjon, en innføring i salgsprosessen og hvordan du som selger oppnår god kjemi med ulike kundetyper.

Torsdag 11. april 2019 kl 18.00 – 20.30 Kompetansesenteret på Tynset, Aumliveien 4c

» På grunn av matbestilling og sitteplasser ønsker vi at du registrerer din påmelding her: klosser.no/arrangementer

Ved spørsmål, ta kontakt med Cathrine Fodstad på cathrine@klosser.no

Etter å ha jobbet med gründere i mange år, og selv stått for salg av alt fra fisk til foredrag, har hun blitt mer og mer klar over at det som regel ikke er produktene det står på, men salget.

Følgende temaer vil bli gjennomgått:

• Hva er en salgsprosess?
  • Hva kjennetegner ulike kundetyper og hvordan oppnå god kommunikasjon i dialog
    med forskjellige kunder?
  • Hva er kundene mest opptatt av når de kjøper?
  • Praktiske øvelser

Det blir lett bevertning og kurset er gratis.