Bilde av Kampen for tilværelsen

Opptak av kommunestyremøtet den 19.09.2019 er nå publisert. Du kan navigere fra sak til sak ved å klikke på bokmerkene under eller på siden av videoen, avhengig av om du bruker smarttelefon, nettbrett eller datamaskin med stor skjerm.

Møtet var det siste for denne kommunestyreperioden. Det var 27 personer som så på direktesendingen via hjemmesiden vår.

⇒ Klikk her for å komme til opptaket!

Skråblikk over folkehelsen for 100 år siden:

«Forbudet mot brennevin varte fra 1919 til 1926. I disse 7 årene var hetvin og brennevin bare tillatt som et legemiddel i Norge.
Dette såkalte legemiddelet skulle etter hvert hjelpe mot alle mulige slags sykdommer.»

Kilde: Wikipedia

Dagens bilde er en illustrasjon av kvinnene som kjemper om gårsdagens brødvarer som deles ut gratis til fattige i Karl Johans gate. Kampen for tilværelsen (studie), Christian Krohg 1887. Foto © O. Væring Eftf. AS