Her er siste nytt fra Os kommune før helga. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune. 5 personer er testet i Os så langt.

– Ta kontakt med oss om du kjenner på bekymringer
Vi vet at mange har ekstra bekymringer og belastninger nå, med usikkerhet knyttet til egen helse, permitteringer, økonomi og mindre sosial omgang. Dere skal vite det at det er lav terskel for å ta kontakt med psykisk helse- og rustjenesten vår!

» Her kan du kontakte Psykisk helse- og rustjeneste

(Se hele sendinga med Rita Strand og Lill Anita Jensvold Larsen her↓)

Tarkus og Bonden fra barnehagene i Os live
Lene Westvold Eggen, Sara Engåvoll og Berit Westvold Hansen fra barnehagene i Os var også med oss live i dag. Bonden og Tarkus deltok, så alle barn, følg med litt ut i sendinga (Se hele filmen her↓)

Meld fra om symptomer vedrørende koronavirus
Tips fra kommunelege Sofie: Har du symptomer som kan skyldes koronavirus? Her kan du melde fra til Folkehelseinstituttet.

» Meld fra ved mistanke om koronavirus her

Coronavirus – information in other languages
Public information from Os Municipality and the government regarding the corona virus situation. You can find information in arabic, english, farsi, polsk, lithuanian, swahili and tigrinja.

» See the information here

Takk til Øyvind Berg
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune. Du kan ringe Øyvind mellom kl 18.00-20.00 til og med i dag på tlf. 466 98 081. Vi kommer med et nytt telefontilbud fra mandag!

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset