Her er siste nytt fra Os kommune fredag. Her finner du informasjon om hvordan du når oss i påska, og annen praktisk info. Vi ønsker alle innbyggere riktig god påske!

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

Regjeringen varsler oppdaterte tiltak onsdag 8. april
Skolene og barnehagene forbereder seg på to hovedalternativer; enten at skolene fortsetter å være stengt, eller at de skal helt eller delvis åpne.

Gir seg etter 30 år som kommunelege i Os
Helge Lund forteller her litt om hvordan årene i Os kommune har vært – både med litt skjemt og litt alvor. Han deler også noen av sine planer framover! (Se hele intervjuet her↓)

Åpningstider for Servicetorget i påska
Servicetorget har bemanning på telefon mandag og tirsdag kl. 10 – 14.

Koronatelefon er etablert i Os
Koronatelefon i Os kommune er nå etablert, og du kan ringe mellom 09-11 alle hverdager.

I påska: Koronatelefonen kan nås som vanlig fra mandag – onsdag.

» Tlf: 966 26 662

Kontakttelefon for ALLE barn og unge opp til 18 år
Tynset kommune ved kommunepsykologen og PPT i Nord-Østerdal har opprettet en støttetelefon som er et tilbud til alle barn og unge inntil 18 år.

» Les mer om tilbudet her

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset

Coronavirus – information in other languages
Public information from Os Municipality and the government regarding the corona virus situation. You can find information in arabic, english, farsi, polsk, lithuanian, swahili and tigrinja.

» See the information here