Aktuelt, Nyheter

Koronaviruset: status fra Os kommune mandag 16. mars

Kommunehuset i Os

Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

Kommunehuset stenges for publikum
Fra tirsdag 17. mars holdes kommunehuset stengt. Det er fortsatt mulig å gjøre avtaler. Du kan kontakte Servicetorget for spørsmål og avtaler både på tlf og epost. Sentralbordet er operativt som normalt mellom kl. 09.00 – 15.00.

Kontaktinformasjon:

E-post: postmottak@os.kommune.no

Fysioterapitjenesten holdes stengt
Fysioterapitjenesten stenger fra og med i dag den 16. mars for fysiske konsultasjoner, men er i akutt beredskap.

Rus og psykisk helsetjeneste holdes stengt
Rus og psykisk helsetjeneste stenger fom. 17. mars for pasientkonsultasjoner på kontoret. Tjenesten vil ha kontakt med sine pasienter og gjøre individuelle avtaler. Kommunepsykologen har hjemmekontor.

NAV Røros, Os og Holtålen – stengt publikumsmottak
Fra og med i dag 16. mars, stenger NAV Røros, Os og Holtålen for drop in.
» Les egen sak om NAV her

Tannklinikken holdes stengt
Tannklinikken på kommunehuset holdes stengt. Ved behov for akutt hjelp ved smerter ring Elverum tannklinikk på tlf. 62 54 41 10.
» Les egen sak om stenging av tannklinikkene her

Du kan ringe nasjonal koronatelefon

Nasjonal koronatelefon:

Samleside om koronavuruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset