Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

Fysioterapeutene er tilgjengelige for sine pasienter med videokonferanser
Fysiterapeutene i Os, Oliver Langen og Mette Langslet, ble med oss i dag. (med god avstand rundt bordet) De kjører nå videokonsultasjoner med sine pasienter, og ønsker å være tilstede selv om lokalene holder stengt for øyeblikket. Helse- og omsorgsminister Bent Høie kunngjorde nylig at det i rekordfart var utarbeidet og godkjent at fysioterapeuter kan ta i bruk behandlingstakster ved bruk av video.
– Dette er vi er veldig glade for at er på plass. Hvis det er spørsmål så ta kontakt med oss på telefon eller e-post, oppfordrer Oliver og Mette. (Se samtalen her↓)

» Her kan du kontakte fysioterapeutene

Nye kjøreregler fra Fylkesmannen
Fylkesmann i Innlandet Knut Storberget presenterte oppdaterte kjøreregler/anbefalinger fredag 20.03.2020.

» Her finner du de oppdaterte kjørereglene for Innlandet

Trenger du noen å snakke med?
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune.
– Om det er noen som føler de ikke får oversikt i all informasjonen rundt koronaviruset, kan de ta kontakt og få veiledning, sier legestudent Berg. Dette gjelder også om noen føler på utrygghet eller rett og slett trenger noen å snakke med.

Du kan ringe Øyvind mellom kl 18.00-20.00 hver dag fram til fredag 26. mars på tlf. 466 98 081

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset