Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune. 6 personer er testet i Os så langt.

Os Røde Kors Hjelpekorps er i beredskap – også i påska
Røde Kors kan bidra på flere områder i forbindelse med koronaviruset, og det forteller nestleder Jan Arvid Aamo mer om her. Det blir en litt annen påske enn vanlig i år, men hjelpekorpset er likevel i beredskap også da. (Se hele sendinga her↓)

Koronatelefon er etablert i Os
Koronatelefon i Os kommune er nå etablert, og du kan ringe mellom 09-11 alle hverdager.

» Tlf: 966 26 662

Kontakttelefon for ALLE barn og unge opp til 18 år
Tynset kommune ved kommunepsykologen og PPT i Nord-Østerdal har opprettet en støttetelefon som er et tilbud til alle barn og unge inntil 18 år.

» Les mer om tilbudet her

Meld fra om symptomer vedrørende koronavirus
Tips fra kommunelege Sofie: Har du symptomer som kan skyldes koronavirus? Her kan du melde fra til Folkehelseinstituttet.

» Meld fra ved mistanke om koronavirus her

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset

Coronavirus – information in other languages
Public information from Os Municipality and the government regarding the corona virus situation. You can find information in arabic, english, farsi, polsk, lithuanian, swahili and tigrinja.

» See the information here