Her er siste nytt fra Os kommune onsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

KOMMUNELEGE SOFIE HOLDEN UTNE VAR MED OSS FOR EN STATUS I OS

Kommuneoverlege Sofie Holden Utne anbefaler koronasjekk.no for de som har vært på reise eller de som kjenner symptomer på luftveisinfeksjon. I filmen over gir Sofie også noen gode råd til innbyggerne i Os kommune.

» Her finner du koronasjekk.no

Refusjon også i kulturskolen
Kulturskolen har jobbet iherdig med å lage gode digitale opplegg for elevene den siste tiden. I dag er det utsendt melding via Schoollink fra kulturskolerektor Jo Ryen til foreldre/foresatte og kulturskoleelever med mer informasjon om dette.

I dag ble det også bestemt at det blir gitt refusjon for perioden som det ikke gis ordinær kulturskoleundervisning i Os kommune (dette må ordnes i ettertid). Dette betyr at det ikke skal betales for vanlig kulturskoleundervisning for den perioden der dette nå faller bort.

Kontakttelefon for barn og unge
Alle barn i Innlandet som er bekymra eller har spørsmål som følge av korona-krisen, kan ringe til den felles kontakt-telefonen for barn og unge som nå er opprettet.

Telefonnummer: 468 80 063

Åpningstider fra 08-18 på hverdager.

Du kan ringe nasjonal koronatelefon

Nasjonal koronatelefon:

Samleside om koronavuruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset