Her er siste nytt fra Os kommune onsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

– Kommunale prosjekter går som planlagt
Arne Strypet og Sverre Krogh fra kommunaltekniske tjenester stilte på dagens livesending. Vaktmestertjenesten har innført enkelte restriksjoner og kommuniserer mest via telefon. Vann og avløp går sin gang, med backupløsning ved eventuell sykdom. De snakket også litt om kommunale prosjekter, blant annet bredbånd-utbygging i kommuen, og rehabilitering av sykehjem. (Se hele sendingen her↓)

Trenger du noen å snakke med?
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune.
– Om det er noen som føler de ikke får oversikt i all informasjonen rundt koronaviruset, kan de ta kontakt og få veiledning, sier legestudent Berg. Dette gjelder også om noen føler på utrygghet eller rett og slett trenger noen å snakke med.

Du kan ringe Øyvind mellom kl 18.00-20.00 hver dag fram til fredag 27. mars på tlf. 466 98 081

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset