Her er siste nytt fra Os kommune tirsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

Foreldre som nå opplever stengte barnehager og SFO skal slippe å betale
Siden barnehager og SFO nå er stengt er det nok mange som lurer på om de skal betale for tilbud de ikke benytter. Vi vil følge regjeringens føring om å ikke kreve foreldrebetaling for den perioden barnehage og SFO er stengt. Men vi er allerede halvveis i mars og vi anbefaler derfor at faktura for mars måned betales som normalt, så vil fratrekket for hele den aktuelle perioden bli gitt i neste faktura.

OPPVEKST MØTTES I DAG FOR Å SNAKKE OM SITUASJONEN I SKOLENE I OS

Publisert av Os kommune Tirsdag 17. mars 2020

Vi kartlegger ressurser innen frivillige og helsefag
Har du enten formell eller uformell helsefaglig kompetanse? Ønsker du å bidra? Da vil vi gjerne høre fra deg, slik at vi har oversikt dersom behovet melder seg i vår kommune. Behovene for frivillig arbeid kan endre seg fortløpende, så vi oppfordrer deg som ønsker å bidra på andre måter til også å registrere deg som frivillig. Om det bli behov vil vi ta direkte kontakt med deg.

⇒ Klikk her for å komme til skjema for registrering av frivillige og personer med helsefag

Frivilligsentralen holdes stengt men kan kontaktes
Frivilligsentralen er fortsatt stengt men det er mulig å ta kontakt på telefon. Tlf 995 36 454/977 77 441.

Om noen har behov å snakke med noen på Frivilligsentralen, ring gjerne. Frivilligsentralen er også behjelpelige med å bringe varer ved henvendelse til Spar Os. Spar Os har telefon nr. 624 97 222. Både Joker Dalsbygda (tlf 624 70 090)og Mauritz Landhandel (tlf 624 98 000) har publisert informasjon om bestilling og utkjøring av varer.

» Les mer om nærbutikkenes tilbud her

Du kan ringe nasjonal koronatelefon

Nasjonal koronatelefon:

Samleside om koronavuruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset