Os kulturskole_koronaviruset

Her er siste nytt fra Os kommune tirsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

Koronatiltakene videreføres til 13. april
Regjeringen mener at de nye tallene fra FHI viser at koronatiltakene virker. Derfor videreføres koronatiltakene til over påsken, til og med 13. april, melder statsminister Erna Solberg i dag.

» Les siste nytt om koronatiltakene her

Meld fra om symptomer vedrørende koronavirus
Tips fra kommunelege Sofie:
Har du symptomer som kan skyldes koronavirus? Her kan du melde fra til Folkehelseinstituttet.
» Meld fra ved mistanke om koronavirus her

Næringslivet i Os kommune kontaktes
Rørosregionen Næringshage er i gang med å kontakte bedrifter i Os på vegne av Os kommune. Vi ønsker å få et bilde av utfordringene vi står oppe i.

» Her har Rørosregionen Næringshage en samleside for næringslivet i regionen
» Samleside fra Klosser

– Gode kulturelle tips og digital kulturskole
Virksomhetsleder for kultur, Anne Kristin Rødal, og rektor for kulturskolen, Jo Ryen, var med oss live! Anne Kristin deler flere tips om hva du kan gjøre selv om biblioteket er stengt, og mange kulturelle tilbud bortfaller. Jo forteller hvordan kulturskolen drives digitalt, og roser Os kommunes innføring av Chromebook. Han deler også praktisk info om kulturskolen i denne perioden. Tidligere i dag lagde Jo også litt god stemning på mellomtrinnet! Hva han gjorde kan du høre her! (se filmen↓)

Anne Kristins tips:
» Digitale bibliotektjenester
» Karanteket
» BookBites

Trenger du noen å snakke med?
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune.
– Om det er noen som føler de ikke får oversikt i all informasjonen rundt koronaviruset, kan de ta kontakt og få veiledning, sier legestudent Berg. Dette gjelder også om noen føler på utrygghet eller rett og slett trenger noen å snakke med.

Du kan ringe Øyvind mellom kl 18.00-20.00 hver dag fram til fredag 26. mars på tlf. 466 98 081

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset