helsestasjonen_os_kommune

Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

HELSESTASJONEN: – SNAKK MED BARNA OM KORONAVIRUSET

I dag tok vi turen innom helsestasjonen vår, og Runa fikk en god prat med Inga Iversen Aasen og Sigrun Aa Engzelius om hva som gjelder hos de. De kom også med gode råd til barn og unge, og hvordan foreldre og foresatte kan snakke med barna om koronaviruset.

» Slik kontakter du helsestasjonen nå

Fysioterapien holder stengt men kan kontaktes
Fysioterapien i Os er stengt på ubestemt tid pga situasjonen rundt koronaviruset.

– Vi fysioterapeutene ønsker likevel å være tilstede for å hjelpe både nye og gamle pasienter, sier Mette Langslet og Oliver Langen.

– Derfor har vi åpnet opp for videokonsultasjon for de som har behov for det. Det er også selvfølgelig mulig å ringe oss kun for en prat, få tips om øvelser og noen gode råd. Ikke nøl med å ta kontakt!

Oliver Langen: 990 86 940
Mette Langslet: 489 57 609

Fysioterapeutene kan kontaktes mandag-fredag kl. 08.00-15.30.

» Les hele saken her

Nye telefonnummer på Verjåtunet sykehjem

Sykehjemmet har fått nye telefonnummer på avdelingene. Det er nå ett nummer til hver avdeling.

• VERJÅSTUGGU: 966 25 470
  • LITJSTUGGU: 940 00 466
  • NYSTUGGU: 966 25 156
  • KROKROA: 966 26 255