Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune. 7 personer er testet i Os så langt.

Rørosregionen Næringshage med status for bedrifter i Os
Morten Sandbakken fra Rørosregionen Næringshage var med oss for en videoprat om status for bedrifter i Os kommune. De har på vegne av Os kommune vært i kontakt med bedrifter i Os om situasjonen etter koronavirusutbruddet. Hør status fra de ulike bransjene i kommunen, og hva som gjøres framover (Se hele sendingen her↓)

» Her finner du vår samleside for næringslivet i Os i forbindelse med koronaviruset

Koronatelefon er etablert i Os
Koronatelefon i Os kommune er nå etablert, og du kan ringe mellom 09-11 alle hverdager.

» Tlf: 966 26 662

Kontakttelefon for ALLE barn og unge opp til 18 år
Tynset kommune ved kommunepsykologen og PPT i Nord-Østerdal har opprettet en støttetelefon som er et tilbud til alle barn og unge inntil 18 år.

» Les mer om tilbudet her

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset

Coronavirus – information in other languages
Public information from Os Municipality and the government regarding the corona virus situation. You can find information in arabic, english, farsi, polsk, lithuanian, swahili and tigrinja.

» See the information here