Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Ingen smittet av koronaviruset i Os kommune
Vi har per i dag ingen bekreftede smittetilfeller i Os kommune.

– Disse nasjonale karantenereglene gjelder også i Os
I dag fikk vi med oss rådmann Arne Svendsen i vår livesending! Er du usikker på karantenereglene, også nå når påska nærmer seg, får du svaret her. Arne snakket også om hvordan kriseledelsen og ansatte i kommunen jobber med utfordringene rundt koronaviruset.  (Se hele sendingen her↓)

Coronavirus – information in other languages
Public information from Os Municipality and the government regarding the corona virus situation. You can find information in arabic, english, farsi, polsk, lithuanian, swahili and tigrinja.

» See the information here

Tilbud til barn og unge som trenger det mest
Helsedirektoratets retningslinjer for stenging av skole og barnehage gjør unntak for barn og unge med særskilte omsorgsbehov. Vi ønsker at flere skal få dette tilbudet, og vi oppfordrer derfor skole- og barnehageeiere til å utvide sine tilbud til flere barn og unge med særskilte omsorgsbehov.

» Les mer om tilbudet for barn og unge her

Trenger du noen å snakke med?
Øyvind Berg er en av de frivillige som har meldt seg i Os kommune.
– Om det er noen som føler de ikke får oversikt i all informasjonen rundt koronaviruset, kan de ta kontakt og få veiledning, sier legestudent Berg. Dette gjelder også om noen føler på utrygghet eller rett og slett trenger noen å snakke med.

Du kan ringe Øyvind mellom kl 18.00-20.00 hver dag fram til fredag 27. mars på tlf. 466 98 081

Se vår samleside om koronaviruset

» Her finner du vår samleside om koronaviruset