Aktuelt, Nyheter

Marit Gilleberg innstilles som ny kommunedirektør i Os kommune

Torsdag 25.juni skal Os kommunestyre behandle ansettelsen av kommunedirektør.  Formannskapet sammen med hovedtillitsvalgt har en enstemmig innstilling klar til kommunestyret.

Os kommune har hatt en grundig prosess med bistand fra ekstern rådgiver. Søkermassen har vært god, vi har hatt flere godt kvalifiserte kandidater, og valget falt til slutt på Marit Gilleberg. Det er imidlertid kommunestyret i plenum som ansetter.

Gilleberg har siden 2015 og fram til i dag jobbet som fagdirektør og prosjektleder hos Fylkesmannen i Innlandet. Før dette var hun i 3,5 år teknisk sjef i Røros kommune. Hun har i tillegg hatt en rekke jobber som rådgiver eller prosjektleder i forvaltningen, og fra 1999 til 2007 var hun ordfører i Tolga kommune. Gilleberg er utdannet jordskiftekandidat med en rekke enkeltfag i høgskolesystemet. Senest pågående samfunnsplanlegging ved Høgskolen i Volda.