I Os kommune har vi nå flere spennende stillinger ledig! Vi ser etter sykepleiere, ruskonsulent og fysioterapeut.

Fysioterapeut

» 100 prosent driftstilskudd som fysioterapeut ledig!

Vi ser etter en autorisert fysioterapeut som får 100 prosent driftstilskudd i Os kommune. Ved behov kan stillingen tillegges arbeidsoppgaver innen kommunal fysioterapitjeneste.

Sykepleiere

»  2 vikariater i 100% stilling som sykepleier i Os kommune

Begge vikariatene har en varighet på ca ett år, tredelt turnus og arbeid hver tredje helg. NB: Os kommune har ønsketurnus – Fleksibel arbeidsordning for turnuspersonell.

» Les mer om ønsketurnus her

Ruskonsulent

» 50% fast stilling innen rus ved psykisk helsetjeneste

Vi søker etter deg som har en 3 årig høyskoleutdanning innen helse og sosialfag og med videreutdannelse innen rusproblematikk evt. rus, avhengighet og psykiske lidelser.

Arbeidsoppgavene består av samtaler og oppfølging av brukere, samt medisinhåndtering.