Aktuelt, Helse og omsorg, Nyheter, Politikk

Ny buss på plass i Os kommune etter stor innsamlingsaksjon

Helselaget og eldrerådet har stått i spissen for innsamling av penger til den nye bussen til Os kommune. (Foto: Guril Bergersen, Arbeidets Rett).

Arnulf Moseng, Kåre Bakosgjelten og Finn Hval i eldrerådet har sammen med Helselaget samlet inn penger til den nye bussen. Foto: Vigdis Øvergård.

Den kan benyttes av omsorgstjenesten, barnehage og skole og evt. andre som måtte ha behov. Det er en stor og imponerende innsamlingsaksjon som har blitt utført og det har vært stor giverglede.

– Det som vi trodde kom til å ta et par år, tok noen måneder så var pengene på plass, forteller Vigdis Øvergård, virksomhetsleder i omsorgstjenesten i Os. Vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt, og dermed  gir oss mulighet til å komme ut på turer, understreker hun.

» Les mer om saken og se bilder i Arbeidet Rett