Nytt inventar på kjøkkenet

Det var stor glede på institusjonskjøkkenet på Verjåtunet ved innflytting sist torsdag da ifølge tidsplanen.   Første dagen med mat ut fra det nye kjøkkenet er i dag, det var blide kokker som møtte på jobb for å ta i bruk det nyrenoverte kjøkkenet etter å ha leid kjøkkenet på Fensal siden august. Samtidig må vi rekke en takk til Os samfunnshus som hadde muligheten til å hjelpe oss med alternativt kjøkken i byggeperioden slik at maten til Verjåtunet og hjemmeboende  har blitt levert som vanlig.

En stor takk til Åge Kvernbekkeng som har vært sjåfør slik at maten til en hver tid har kommet dit den skal. Bildene viser personalet ved kjøkkenet i lyse og fine omgivelser, mye av det gamle utstyret fra 80 tallet er byttet ut. Det mest påkrevde var nye kjøle og fryserom. Vi håper på en mer storstilt åpning når resterende renoveringen ved Verjåtunet er fullført ca. i april 2021.

Lykke til i nytt kjøkken!

Vigdis Øvergård
Kons. Virksomhetsleder Helse og Omsorg.

Os kommune

Bildet er av glade ansatte i Os kommune, Verjåtunet sykehjems kjøkken

Det blide personalet fra venstre er Randi Holden, Kochkorn Husøy, Rigmor Sandøy Galåen, Vigdis Hågensen og Kjersti Gjemble.