Aktuelt, Arbeid, aktivitet og familie, Barn, unge og utdanning, Nyheter

Ønsker du å jobbe med barn- og unge i oppvekst Os kommune?

Os kommune har p.t behov for 370% stilling som barne- og ungdomsarbeider i virksomhet Oppvekst med p.t. tjenestested i Os kommunale barnehager fra og med 15.08.2021 til og med 14.08.2022.

Barnehagene i Os

Os barnehage er helt nybygd og åpnet høsten 2017. Barnehagen har fire avdelinger for barn i alderen 0-6 år. Våre satsningsområder er fysisk aktivitet, sosial kompetanse, språk og veiledning.
Dalsbygda barnehage stod nybygd i 2010. Barnehagen ligger i nærheten av skole, samfunnshus og skiløype og har turterreng rett utenfor døra.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Vi søker etter fagarbeidere innen barne- og ungdomsarbeiderfaget som kan jobbe i barnehage.
Være til støtte og hjelp til barn med ulike behov.

Krav til kompetanse

Godkjent fagbrev som barne- og ungdomsarbeider
Dersom det ikke søker nok kvalifisert personell, vil tilsetting av assistenter, ufaglært vurderes.

Søknadsfristen er 17. juni, 2021

⇒ Klikk her for å lese mer om stillingene, barnehagene i Os kommune og for å søke!