Tufsingdal Bygdekvinnelag og Tufsingdal Bondelag arrangerte bygdalunsj tirsdag 4. februar.

Her samles innbyggere i alle aldre til felles lunsj i samfunnshuset, og oppdekkingen må vi si var rent imponerende!

Oppvekstsjef Martin Løvø var for anledningen invitert på lunsj, og fikk oppleve god hjemmelaget mat og hyggelig stemning. Løvø fikk blant annet overrakt gave med oppskrifter fra Tufsingdalen og Narbuvoll.

Signe Håsether fortalte om en et arrangement som har blitt gjennomført i over 20 år. De virksomme damene ønsker seg også flere med i det frivillige arbeidet, og inviterte nye medlemmer som kan tenke seg å delta med på laget!

Bygdekvinnelaget i Tufsingdalen er også med å serverer mat til skoleelevene Os. Her kan du se hva elevene sier om maten!

Slik får elevene ved Os skole skolemåltid to ganger i uka

Hver tirsdag og torsdag får elevene ved Os skole varm mat fra kjøkkenet på Verjåtunet sykehjem, servert av bygdekvinnelaga i kommunen (Dalsbygda-, Tufsingdalen og Os bygdekvinnelag) og Os helselag. Læring krever både motiverte og oppmerksomme elever. Et stabilt blodsukker gir et godt grunnlag for konsentrasjon, utholdenhet og gode læringsmiljø! Følg maten hele veien fra kjøkken til tallerken, og hør hva elevene synes om ordningen.

Publisert av Os kommune Mandag 4. november 2019

Takk for oss!