kulturskolen_os_kommune

Vil du lære sang, musikk, rytme, drama, tegning, dans, eller bli kjent med ulike instrumenter?

Velkommen til kulturskolen – kommunens ressurssenter innen kultur!

» Her finner du mer informasjon og hvordan du søker

kulturskolen_os_kommune

Instrumentalopplæring

• Vi kan tilby opplæring på følgende instrumenter:
  • Piano, keyboard, fløyte, klarinett, saksofon, kornett/trompet, horn, tuba, trombone, slagverk/trommer, gitar og el-bass.
  • Undervisningen skjer individuelt, og i grupper. Dette fordi vi vektlegger samspill med andre mer og mer i kulturskolen.

Musikk for de yngste

• Trinn 1 og 2
    Sang, musikk, rytme, drama, tegning, dans, bli kjent med ulike instrumenter.
  • Trinn 3
    Elevene får prøve, og blir kjent med de ulike instrumentene gjennom samspill i grupper.

Vokal/Sangopplæring

Elevene lærer grunnleggende sang, – individuelt eller i små grupper.

Sceneteknikk

• Kurset holdes på Os skole i perioder av skoleåret. (5.-10.trinn)
  • Elevene lærer det mest grunnleggende innen lyd- og lysteknikk, samt enkel scenografi.
  • I planen inngår lydmiksing, mikrofonbruk, lyssetting, digital programmering, bruk/vedlikehold og sikkerhet.
  • Elevene vil ha sentrale roller ved ulike prosjekter, og vil også i perioder kunne jobbe sammen med elever fra Rockeverkstedet.

• Kurset holdes etter skoletid i perioder av året. (4.-10. trinn)
  • Elevene lærer ulike danser etter et moderne uttrykk. Undervisningen foregår i mellomstore grupper i Apollon ved Os Skole.
  • Elevene vil bli delt inn i grupper, 4.-7. trinn og 8.-10.trinn.

Søk_kulturskolen_Os_kommune

Søknadsfristen er 10. juni, men interesserte oppfordres til å søke når som helst i året. (Disse vil bli tatt inn dersom det er ledig plass på instrumentet.)

» Her finner du mer informasjon og hvordan du søker