Oppdatering etter sommerferien: 0 smittetilfeller i Os kommune, oppdaterte testkriterier finner dere på Folkehelseinstituttets nettsider. Det er gratis å teste seg for de som omfattes av testkriteriene, og vi har god testkapasitet. Gå gjerne inn og ta koronasjekken på helsenorge.no. Velkommen til nytt barnehage- og skoleår🌸

Vi fortsetter på samme nivå som der vi var i vår. Det er viktig at barn med symptomer holdes hjemme, og at barna vasker hendene før de drar hjemmefra. Og kjære ungdommer, bruk fornuft og gjør kloke valg! Os kommune forholder seg til de nasjonale retningslinjene, og det omfatter anbefalinga om å unngå fritidsreiser til utlandet.

⇒ Klikk her for å komme til Folkehelseinstituttets nettside for oppdaterte testkriterier!

⇒ Klikk her for å komme til helsenorge.no og ta koronasjekken!