Blog

Nå kommer det et supert kulturtilbud for de yngste barna og deres familier på biblioteket! Bibliotekene på Os og Tolga har nemlig sammen søkt og fått midler fra Hedmark fylkeskommune til å ha en arrangementsrekke kalt «Barnetimen på biblioteket» før og etter sommeren. Dette skal være en møteplass for småbarnsfamilier, hvor de i sin tur får stifte spennende bekjentskap med lokale kulturutøvere – i et ledd for å øke lokal tilhørighet og samhold.

Det blir til sammen 8 barnetimer på Os og på Tolga, og de vi er så heldige å ha på plakaten er Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen (sang, musikk og aktivitet), Kirsti Sæter (fortelling), Gro Kjelleberg Solli (sang og leik) og Colinda Riemens (yoga for barn). Aktørene skal i utgangspunktet ha de samme forestillingene på hhv. Os og Tolga, og det er mulig for tolgingene å ta turen til Os, og omvendt.

Først ut er Tone og Hans Fredrik, som starter på Tolga 27/2, og kommer hit til Os 27/3. Fast tidspunkt blir onsdager kl 17.00, gratis inngang. Velkommen!

X