2 x 100% faste stillinger og 100% vikariat som sykepleier

Vi har nå ledig 2 faste 100%  stillinger og 1 vikariat  i 100% stilling som sykepleier i Os kommune. Stillingene har tredelt turnus med arbeid hver tredje helg.

Krav til kompetanse

• Utdanning som sykepleier
  • Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier
  • Gode norskkunnskaper. Både muntlig og skriftlig
  • Gode datakunnskaper

Os kommune tilbyr

• Kommunale tilsettingsvilkår og lønn etter hovedtariffavtalen.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
Sykepleierstilling Os kommune 2
Os kommune
Sykepleierstilling Os kommune1

Personlige egenskaper

• Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet.
  • Det forventes at vedkommende har evne til å ta initiativ, samt ha evne til å opptre ryddig og effektivt.
  • Du må kunne vise omsorg og bry deg om andre mennesker, og du må vise hensyn og respekt.
  • Du må både kunne arbeide selvstendig og sammen med andre yrkesgrupper og med pårørende.

Velkommen til Os kommune!

Os kommune har godt oppvekstmiljø, gode skoler og et aktivt og rikt kulturliv. Med vår beliggenhet mellom de to regionsentrene Røros og Tynset har vi satset nettopp på å være en god bokommune. Vi har bevisst bygget ut et godt barnehagetilbud som følges opp med god satsing på skole. Røros Alpinsenter Hummelfjell AS er kommunens vintersportssted med familievennlig alpinanlegg som gir gode muligheter for aktivitet gjennom en lang vinter hvor snøen blir værende.Her er det også muligheter for å oppfylle hyttedrømmen. Hummelfjell TOS Arena er et skiskytteranlegg i verdensklasse! Kommunen har ny flerbrukshall – Oshallen. I tillegg har vi nærhet til flyplass på Røros som ligger 15 minutter unna, og god tog- og bussforbindelse.

Se 10 gode grunner til å flytte til Os her! »

Om stillingen

Helse- og omsorgstjenesten i Os kommune er delt inn i 4 avdelinger. Verjåtunet sykehjem, Hjemmetjenesten og Tjenesten for funksjonshemmede og Helsetjenester. Avdelingene har egne avdelingsledere og felles virksomhetsleder. I tillegg har omsorgstjenesten eget kjøkken og ergoterapitjeneste.

Tiltredelse

Kontaktperson: Vigdis Øvergård, virksomhetsleder Omsorgstjenesten. Tlf: 95088883, mobil: 95088883, vigdis.overgard@os.kommune.no

Søknadsfrist 4.2.2021

Bilder fra Os kommune – et fantastisk sted å bo! Film: Vekst i Os AS/Dunder Adventures

Annet

Vi søker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.
I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.
Politiattest må fremlegges i stillinger der det er krav om dette.

Søknad sendes

Os kommune benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknadsskjema via funksjonen “Søk på stilling” innen fristen.

Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer din CV i søknadsskjemaet. Attester og vitnemål må derfor medbringes til intervju, hvis de ikke er scannet inn i CV.

Klikk her for å søke »