Koronaviruset

Coronaviruset i grønt
Coronaviruset i grønt

Informasjon om koronaviruset i Os kommune

Os kommune vil oppdatere jevnlig om koronasituasjonen her på våre nettsider, på vår Facebook-side og ved behov via SMS på Varsling 24. Klikk i boksmenyen under  for informasjon tilknyttet koronaviruset.

Har du spørsmål kan du sende en e-post til smittevernkontakten i Os kommune.

Find information about coronavirus in English and other languages.

Koronatelefon: stengt

23.02.21 STATUS FOR VAKSINERING I OS KOMMUNE

Vaksinasjonen går smått fremover. Os kommune får tilsendt ukentlige doser fra folkehelseinstituttet, så langt har vi fått kun Pfeizer/ BioNTech sin vaksine. Vi har nå satt 123 førstegangsdoser og 42 revaksinasjonsdoser. Vi vaksinerer nå i prioriteringsgruppe 3, dvs. vi er kommet til alderen 83 år. Vi får beskjed fra uke til uke om hvor mange doser vi får, slik at det er vanskelig å si akkurat når det vil bli den enkelte sin tur. Vi ringer, evt. sender sms når blir din tur til å vaksineres.

05.01.2021 FØRSTE VAKSINASJONEN I DAG

Den første vaksinen settes i dag i Os kommune. Ordfører Runa Finborud og kommuneoverlege Sofie Margrethe Holden Utne samtaler om vaksinasjonsprogrammet i Os kommune.

Det presiseres følgende: Det er kommunen du er folkeregistrert i som er ansvarlig for vaksinasjon av sine innbyggere, selv om du har fastlege i annen kommune.

Servicetorget: 62470300, mandag-fredag kl. 09.00 – 15.00.

X