Ønsker du å jobbe med barn og unge i Os?

330% stilling som ped.leder/barnehagelærer i Os kommune

Ønsker du å jobbe med barn og unge i Os?

Os kommune har p.t behov for 370% stilling som barne- og ungdomsarbeider i virksomhet Oppvekst med p.t. tjenestested i Os kommunale barnehager fra og med 15.08.2021 til og med 14.08.2022.

Barnehagene i Os
Os barnehage er helt nybygd og åpnet høsten 2017. Barnehagen har fire avdelinger for barn i alderen 0-6 år. Våre satsningsområder er fysisk aktivitet, sosial kompetanse, språk og veiledning.

Dalsbygda barnehage stod nybygd i 2010. Barnehagen ligger i nærheten av skole, samfunnshus og skiløype og har turterreng rett utenfor døra.

Ansvarsområder

• Vi søker etter fagarbeidere innen barne- og ungdomsarbeiderfaget som kan jobbe i barnehage.
  • Være til støtte og hjelp til barn med ulike behov

Krav til kompetanse

• Godkjent fagbrev
  • Dersom det ikke søker nok kvalifisert personell, vil tilsetting av assistenter vurderes.
330% stilling som ped.lederbarnehagelærer i Os kommune
Os kommune
Rektorstillinger_i_Os_kommune

Personlige egenskaper

• Du er fleksibel og løsningsorientert, og at du har vilje til endring og til å møte nye utfordringer.
  • En tydelig, aktiv og engasjert voksen i samspill med barn og ungdom, foreldre/foresatte og medarbeidere.
  • At du evner å arbeide selvstendig og tar initiativ, i tillegg til å kunne jobbe tett sammen med andre.
  • At du er glad i aktiviteter med barn, ute som inne.
  • Gode data og norskkunnskaper.

Velkommen til Os kommune!

Os kommune har godt oppvekstmiljø, gode skoler og et aktivt og rikt kulturliv. Med vår beliggenhet mellom de to regionsentrene Røros og Tynset har vi satset nettopp på å være en god bokommune. Vi har bevisst bygget ut et godt barnehagetilbud som følges opp med god satsing på skole. Røros Alpinsenter Hummelfjell AS er kommunens vintersportssted med familievennlig alpinanlegg som gir gode muligheter for aktivitet gjennom en lang vinter hvor snøen blir værende.Her er det også muligheter for å oppfylle hyttedrømmen. Hummelfjell TOS Arena er et skiskytteranlegg i verdensklasse! Kommunen har ny flerbrukshall – Oshallen. I tillegg har vi nærhet til flyplass på Røros som ligger 15 minutter unna, og god tog- og bussforbindelse.

Se 10 gode grunner til å flytte til Os her! »

• Varierte arbeidsoppgaver
  • Trivelig og godt arbeidsmiljø
  • Kommunale tilsettingsvilkår og lønn etter hovedtariffavtalen.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, medlemskap i KLP

Tiltredelse

Kontaktperson:

Martin Løvø, Virksomhetsleder tlf: 482 51 402.

martin.lovo@os.kommune.no

Søknadsfristen er : 17.06.21

Barnehagene i Os kommune. Film: Marketmap AS

Annet

Vi søker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.

Politiattest må fremlegges i stillinger der det er krav om dette.

Søknad sendes

Os kommune benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknadsskjema via funksjonen “Søk på stilling” innen fristen.

Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer din CV i søknadsskjemaet. Attester og vitnemål må derfor medbringes til intervju, hvis de ikke er scannet inn i CV.

Klikk her for å søke »