Flytte til Os?

Flytte til Os?

I Os har vi hele tiden som mål å øke innbyggertallet. Men hvorfor flytte til Os kommune? Her og på  vekst i Os – sidenefår du svaret!

SIST OPPDATERT: 29.08. 2022 - 14:03

Vil du flytte til Os?

Hei! Vi er nesten to tusen osinger som har tro på at Os kan bli et godt sted å bo for deg! Mange av oss har valgt Os fordi trygge oppvekstsvilkår, et roligere liv og nærhet til naturen betyr mye for oss.  Uansett hvilken bygd i kommunen du velger å bosette deg i, vil du oppleve et aktivt lokalsamfunn med stort engasjement.

Les mer om Os og oss som bor her på Vekst i Os -sidene


Et variert liv med stor frihet!

Vi har kort vei til det meste, og det gir oss mer tid til det som er viktig for oss. For noen vil det si tid til downhillsykling. For andre betyr det rolige ettermiddager med familien. For atter andre innebærer det å utfolde seg på jobb, eller i et variert organisasjonsliv.  Samtidig har vi alle ambisjoner og drømmer på vegne av Os-samfunnet.

Flytte på hytta?

Ønsker du å gjøre om fritidsboligen til permanent bolig for å kunne leve det gode liv i Os hver eneste dag?  Kommunestyret har vedtatt retningslinjer for bruksendring fra fritidsbolig til bolig. Her kan du lese hva som skal til for at hytta kan bli bolig.

10 gode grunner til å flytte til Os!

Her får du gode grunner til hvorfor Os er et flott sted å bosette seg.

Vintervukku 2019_barnas_skidag

FASILITETER OG OPPLEVELSER

Oshallen gir gode muligheter for aktiviteter for både barn og voksne!

 

 

Oshallen

Oshallen – Os kommune

X
Del dette med en venn