Kultur- og idrettsarenaer

Kultur- og idrettsarenaer

Her finner du informasjon og oversikt over kultur- og idrettsarenaer i Os kommune.

SIST OPPDATERT: 01.03. 2017 - 10:27

Kultur- og idrettsarenaer i Os kommune

TOS arena

Ved foten av Hummelfjell ligger et av verdens beste helårsanlegg for ski- og skiskyting – med gode snøforhold, tøff løypeprofil og moderne stadion.
For mer informasjon om TOS arena se her.

Hagenjordet

Hagenjordet med utescena er et flott uteområdet som brukes til utekonserter og andre arrangementer.
I den gamle østerdalsstua har Os skole sin MOT-kafe.
For informasjon og utleie ta kontakt med Servicetorget, Os kommunehus, telefon 62 47 03 00

Aktive opplevelser for barn

Os har i dag i underkant av 2000 innbyggere, med mål om å stimulere til økt befolkningsvekst gjennom lokal utvikling.  For å gjøre kommunen enda mer attraktiv – særlig for barnefamilier – jobber vi hele tiden med å bygge videre på våre mange kvaliteter.

Blant våre viktigste oppgaver er å skape aktive opplevelser for barn.  Fysisk aktivitet, bruk av naturen og nærheten mellom generasjoner gir barn og unge en unik oppvekst i trygge lokalmiljø.

Kommunene har i dag et godt samarbeid med frivillige organisasjoner så vel som det private næringslivet om ulike aktiviteter og opplevelser.  Kombinert med gode offentlige tjenester, skal vi sammen gjøre Os til et enda bedre sted å bo og volse opp!

Kultur, idrett og fritid

Kulturliv og idrettsmiljø

Os har et rikt kulturliv og variert idrettsmiljø.  Foruten et mangfold av frivillige lag og foreninger, har vi moderne anlegg tilpasset et bredt spekter av aktiviteter.  Kombinert med lett tilgang til vakre friluftsområder og andre tilbud, har vi noe for alle – hele året.

X