Vintervukku

Vintervukku

Her finner du informasjon om Vintervukku.

SIST OPPDATERT: 10.02. 2021 - 13:41

Velkommen til Vintervukku!

Vintervukku er Os kommunes egen vinterfestuke med konserter, UKM, forestillinger, Barnas dag, arrangementer av forskjellig slag, tradisjonsmat, aktiviteter og utstillinger. I 2021 er Vintervukku 30 år.

Vintervukku 2021 arrangeres 7.-14. mars 2021.
Det blir Vintervukku – om enn i en annen form enn vanlig, grunnet Koronna-situasjonen. Tradisjonsmat, feiring av Kvinnedagen, konserter og andre arrangement innendørs går ut i år. Ei ivrig styringsgruppe har satt sammen et fint program tilpassa situasjonen:
Digital quizkveld (Dalsbygda samfunnshus), digitalt UKM – både kunstutstilling og forestilling med Ungdommes kulturpris. På Hagenjordet viser Os skole iskunst og lager rebusløp. Der er også Bifrost som er åpent alle dager, med fagdag om kutagl-såler torsdag den 11. Fredag blir det Barnas dag på Os og Dalsbygda skoler, og søndag familiedag ved Buoddtjønna i Tufsingdalen. Så er det rebusløp på skihyttene, hopprenn og Dalrennet.

Smittevernregler gjelder på alle arrangement.

Vintervukku sitt 30 års jubileum og Arnold Langøien markerer vi neste år.

Fullt program blir publisert her når det er klart. Følg oss på Facebook, og nyt filmen med fine minner fra tidligere Vintervukku så lenge.

Programmet publiseres når det blir klart.
Styringsgruppa for Vintervukku 2021 er: Gro Kjelleberg Solli, Anne-Mari Haagensen, Jo Ryen, Steinar Simensen, Britt Randi Stenseth og Anne Kristin Rødal. Koordinator er kulturkontoret ved Anne Kristin Rødal.

Ta gjerne kontakt med ideer og forslag til arrangementer

Vintervukku_2019

Kontaktinformasjon

Styringsgruppe:
Anne Kristin Rødal, koordinator, mob. 97653219
Jo Ryen, Gro Kjelleberg Solli, Britt Randi Stenseth, Anne-Mari Haagensen og Steinar Simensen

X