Aktuelt

Regjeringen holdt i dag ny pressekonferanse om koronaviruset. Her er punktene som er mest aktuelle i Os kommune per 7. april.

Klikk her for å lese videre

Folkehelsearbeid i Os kommune, «prosjekt for folkehelseplan.» Kommunene er gjennom lov forpliktet til å ha oversikt over helsetilstand og påvirkningsfaktorer i sin befolkning. Det stilles krav til at denne oversikten skal være skriftlig og identifisere folkehelseutfordringer i kommunen. Denne oversikten skal ligge til grunn i planlegging og videre I utforming av tiltak på alle områder. […]

Klikk her for å lese videre

ALLE kan kontakte Kirkens SOS. Man kan snakke om det man vil, f.eks. ensomhet/har behov for å snakke litt, opplever relasjonsproblemer/konflikter, rus, vold med mer (vi samarbeider med AMK-sentralene).

Klikk her for å lese videre

Helge Lund forteller her hvordan årene som kommunelege i Os kommune har vært – både med litt skjemt og litt alvor.

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune fredag. Her finner du informasjon om hvordan du når oss i påska, og annen praktisk info. Vi ønsker alle innbyggere riktig god påske!

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune torsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Klikk her for å lese videre

Morten Sandbakken fra Rørosregionen Næringshage har snakket med bedrifter i Os, på vegne av Os kommune, vedrørende situasjonen rundt koronavirusutbruddet. Dette er hans oppsummering for hver bransje.

Klikk her for å lese videre

NAV var med oss live i dag! NAV-leder Hanna Tollan deltok fra NAV Røros, Os og Holtålen. Hun snakket om de tingene flest spør NAV om vedrørende dagpenger og permittering med mer.

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune onsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune tirsdag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune mandag. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Klikk her for å lese videre

Kommunepsykologen i Tynset kommune og PPT i Nord Østerdal har opprettet en støttetelefon med tilbud til ALLE barn og unge i Nord Østerdal.

Klikk her for å lese videre

I dag tok vi en prat med Jan Arvid Aamo som er nestleder i Røde Kors i Os kommune. De er også i beredskap i disse dager, og har et hjelpekorps tilgjengelig.

Klikk her for å lese videre

Her er siste nytt fra Os kommune før helga. Kriseledelsen møtes nå hver dag kl. 9:00. Vi vil gå ut med informasjon til innbyggere og ansatte etter dette dersom det er noen endringer.

Klikk her for å lese videre

Vi vet at mange har ekstra bekymringer og belastninger nå, med usikkerhet knyttet til egen helse, permitteringer, økonomi og mindre sosial omgang.

Klikk her for å lese videre

Helsedirektoratets retningslinjer for stenging av skole og barnehage gjør unntak for barn og unge med særskilte omsorgsbehov.

Klikk her for å lese videre

Psykisk helse og Rustjeneste er stengt på ubestemt tid på grunn av Coronaviruset. Vi ønsker å være til stede for innbyggerne i kommunen, men vi kan ikke ta imot for samtaler på kontoret eller ta hjemmebesøk inntil videre. Vi kan tilby telefonsamtaler eller gå turer.