mars, 2023

21mar19:30FramhevetÅpent møte om beitebruksplan19:30 Kantina på kommunehuset, Rytrøa 14

Informasjon

Beitelagene i Os kommune er i gang med å rullere Beitebruksplanen for Os kommune. Den første planen ble laget for perioden 2014-2017 og ble vedtatt av Os kommunestyre 6.mars 2014. Den ble definert som en temaplan i det kommunale plansystemet. Det er på tide å rullere planen.

 For å sikre bred involvering i arbeidet med rullering av planen inviteres det til et åpent møte i kantina på Os kommunehus tirsdag 21. mars, kl. 19:30. Beitebrukere, grunneiere og andre interessenter er velkommen til å delta og gi innspill til planen.

Det er etablert ei prosjektgruppe i forbindelse med rullering av planen. I denne gruppa sitter ledere i beitelagene og Berit Siksjø fra landbrukskontoret. Rune Granås, Norsk landbruksrådgiving er prosjektleder.

Formålet med en beitebruksplan er å dokumentere beitebruken slik den drives, bidra til å synliggjøre verdiskapningen denne virksomheten står for og skape grunnlag for en god og oppdatert forståelse for beitenæringa hos politikere, forvaltning og samfunnet omkring.

Velkommen, det serveres kaffe og kake!

Tid

(Tirsdag) 19:30

Sted

Kantina på kommunehuset

Rytrøa 14

X