september, 2019

24sep19:30- 20:45FramhevetTona fra Hedmark - konsertEn reise i folkemusikk og visetradisjon på klassisk vis19:30 - 20:45 Os bibliotek Bjørnsons minde, Håkonsbakken 3

Informasjon

Musikerne Bente Illevold og Anders Kregnes Hansen har satt sammen en 70 minutters konsert der tradisjonsmusikk og viser fra Hedmark møter det moderne uttrykket hos unge klassiske musikere. Folkemusikken og visene er arrangert av Lars Erik Gudim og Jarle Storløkken. I tillegg rommer konserten noen smakebiter fra originale verker med Hedmarksforankring.

Det hele veves sammen av poesi hentet fra Hedmarks kjæreste forfattere som Hans Børli, Einar Skjæråsen og Ove Røsbak. På denne måten tas publikum med på en reise i Hedmarks mangefasetterte kunstneriske verden, formidlet gjennom uttrykket til to av Norges fremste utøvere på sine instrumenter.

Konserten er støttet av Hedmark fylkeskommune og Den kulturelle spaserstokken

Om utøverne
Bente Illevold spiller eufonium og kommer fra Rendalen i Østerdalen. Hun har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole og Barratt Due musikkinstitutt. Bente arbeider som frilans musiker og er jevnlig å høre som solist og kammermusiker i inn- og utland.

Anders Kregnes Hansen spiller klassisk slagverk med fokus på samtidsmusikk og musikkteater. Han har sin utdanning fra Norges musikkhøgskole, og han utmerker seg både som kammermusiker og solist, og har medvirket på en rekke innspillinger de siste ti årene.

Inngang kr 100,-. Gratis for barn og Os skolemusikk

Tid

(Tirsdag) 19:30 - 20:45

Sted

Os bibliotek Bjørnsons minde

Håkonsbakken 3

X