mars, 2024

2mar - 10mar 210:00mar 10FramhevetVintervukku 20242. - 8. mars 202410:00 - 23:00 (10) Os

Informasjon

Vintervukku 2024 arrangeres 2. – 10. mars 2024.

Vintervukku åpner med barnekarneval i Narjordet, Quiz-kveld i Dalsbygda og Sportsgudstjeneste på Høsenfjellhytta.
Tom Ryen kommer til Os bibliotek med foredraget “Hvordan kunstig intelligens påvirker livene våre” mandag kveld. Et interessant og aktuelt tema!
Tirsdag er det som vanlig UKM – med kanskje tidenes beste kunstutsilling. Tufsingdalen er stedet å være om formiddagen – med Bygdalunsj i samfunnshuset.

Onsdag og torsdag serverer Os bygdekvinnelag tradisjonsmat i Os samfunnhus. Historielaget har fotoutstilling om transport og kommunikasjon gjennom tidene, og Os damekor byr på minikonsert onsdag kl 17.

Onsdag kveld markeres kvinnedagen i Dalsbygda samfunnshus. Vi får oppleve “Krafta – kvinnestemmer fra Innlandet”. Ordfører Ivar Midtdal overrekker Kulturprisen og Frivilligprisen 2024.
Anna Lundquist Langen har med seg et suverent band, og presenterer prosjektet “Tekst og Tolkningskunst”. Det er Annas egne låter med kunstverk spesiallaga til låtene. Kunstutstilling og konsert.

Bifrost har åpent alle dager tirsdag til lørdag. Torsdag har de fagdag om strikking, og Erik Haagensen holder åpent bokbinderverksted.

Aktivitetsdager med vinteraktiviteter utendørs arrangeres for alle elver på Os skole onsdag, og åpent arrangement for alle på Dalsbygda skole/Bakkajordet lørdag.

Lørdag kveld kommer selveste Jegerpodden med Magnus Hestegrei til Os samfunnhus. Live-sending og fest etterpå.

Avslutningskonserten “Glitra – vintertoner” holdes i Os kirke kl 16.00. Vi får besøk av damekoret Embla fra Trondheim, og gjester er Os mannskor. En sjelden konsertopplevelse vi virkelig ser fram til!

Her finner du programmet.

Tid

2 (Lørdag) 10:00 - 10 (Søndag) 23:00

Sted

Os

X